Detektiv i çmendur. Detektiv qesharak. StaVl Zosimov Premudroslovsky
Скачать книгу в различных форматах или читать онлайн на сайте.

Название: Detektiv i çmendur. Detektiv qesharak

Автор: StaVl Zosimov Premudroslovsky

Издательство: Издательские решения

Жанр: Юмор: прочее

Серия:

isbn: 9785449807540

isbn: 0

Аннотация:

Në Angli ka një detektiv, Sherlock Holmes dhe Dr. Watson; Në Evropë – Hercule Poirot dhe Heastings; në SH. B.A., Niro Wolfe dhe Archie Goodwin.Dhe këtu, rusët, ky është gjenerali i rrethit Klop dhe ndihmësi i tij i keq, korali, Incifalapat.Së bashku ata nuk do ta shohin njëri-tjetrin, por kjo nuk i ndalon ata të hetojnë çështjet penale…Ky roman u pëlqye nga Putini.# Të gjitha të drejtat e rezervuara.

СКАЧАТЬ Читать онлайн

Лучшие книги жанра Юмор: прочее

Лучшие книги издательства Издательские решения